duminică, 20 decembrie 2015

Fusta eleganta cu pliuri si flori delicate

O fusta eleganta cu pliuri, de ti-e mai mare dragul sa o ai in garderoba. Modelul este delicat si foarte feminin, fusta prezentand pe ea floricele abstracte si frunzulite. Prezinta jupa, iar intr-o parte se inchide cu fermoar si nasture. 

Marimea M, talie - 76cm, solduri libere, lungime fusta - 66cm, material: poliester, stare: excelenta

Pret: 50 lei  40 lei

Rochie eleganta cu dantela neagra

Se apropie sarbatorile, iar daca nu v-ati gasit inca rochia pe care sa o purtati in noaptea de Anul Nou, atunci aruncati o privire asupra acestui articol. Rochia este delicata si vaporoasa, cu maneci fluture si dantela neagra. Pe interior prezinta jupa.

Marimea M, bust - 88cm, talie - 74-76cm, prezinta un mic elastic in talie si se intinde, solduri libere, lungime rochie masurata de la umeri in jos - 88cm, lungime maneca - 35 cm (maneci 3/4)

Pret: 65 lei  55 lei

Balerini 100% piele intoarsa cu model dantelat

O pereche de balerini 100% piele intoarsa, cu model dantelat, foarte chic si delicat. Feminitatea lor este accentuata si de bareta care vine peste picior. Sunt in stare excelenta, nu prezinta niciun defect. Desi pe talpa scrie ca sunt marimea 35, ei sunt marimea 36. Au fost masurati pe interior si prezinta 23 de cm.

Marimea 36, 23 de cm pe interior.
Pret: 80 lei 70 lei

Geanta in stilul celor vintage cu maner din lemn


Geanta din imitatie de piele, in stilul celor vintage, cu maner din lemn natural. Ca sistem de inchidere, geanta prezinta un nasture tot din lemn care se prinde de o gaica. Este in stare foarte buna. Pielea, desi este imitatie, este in stare perfecta, fara zgarituri sau rupturi. Singurul mic defect este acea zgarietura fina de pe manerul din lemn. Pe interior, geanta este captusita. Este foarte incapatoare. 

Latime - 39 cm in partea cea mai de jos a gentii
Lungime - 67cm, masurata de la bareta de sus , care se pune pe umar, pana jos


Pret: 40 lei  30 lei

joi, 17 decembrie 2015

Geanta eleganta cu print

O geanta foarte frumoasa si eleganta, perfecta pentru tinutele office sau casual, pentru cele care adora stilul casual-chic. Geanta este din imitatie de piele lacuita si material textil impermeabil (print-ul). Este compartimentata foarte bine, astfel incat va puteti pune in ea toate lucrurile utile pe care le luati la birou in fiecare zi.

Latime - 42cm
Lungime - 32cm


Pret: 40 lei 

luni, 14 decembrie 2015

Rochie MOSCHINO

Rochie MOSCHINO de o eleganta aparte. Cu spatele gol, se inchide cu doua capse ascuse dupa gat. Prezinta si un mic accesoriu roz, sub forma de floricele. Materialul este lejer, usor elastic. 

Marimea M, bust - 90cm, talie - 77cm ( se poate si mai mult, rochia este elastica si se pliaza pe corp), solduri - pana la 110cm, lungimea rochiei masurata de la gat - 85cm, bumbac, stare excelenta

Pret: 100 lei 75 lei



Bolerou din fir argintiu si panglica din satin

Un bolerou elegant si feminin, din fir argintiu si panglica delicata din satin.
Marimea M, bust - 92cm, lungime bolero masurat de la umeri in jos - 50cm, distanta umeri - 40cm, vascoza, stare excelenta

Pret: 40 lei 30 lei

Vesta groasa, 50%, cu blanita artificiala pe interior

Articolul perfect pentru iarna - o vestuta cu nasturi din lemn si blanita artificiala pe interior, care sa-ti tina de cald in zilele friguroase de iarna.
Marimea M, bust - 88cm, lungimevesta - 60cm, 50 acrylic, 50 lana, nou, fara eticheta

Pret: 50 lei 

Fusta corai din lana si angora

O fusta cu o culoare minunata, ce sparge monotonia zilelor de iarna. Este perfecta pentru acest anotimp, materialul fustei fiind gros, dar in acelasi timp placut si moale, astfel incat nu provoaca iritatii sau mancarimi. Fusta prezinta elastic in talie, deci se intinde.

Marimea M, talie - 76cm (talie pe elastic, merge si mai mult, se intinde), solduri - intinsa ajunge pana pana la 100cm, lungime - 54cm, lana si angora, stare excelenta
Pret: 45 lei 30 lei

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Rochie 100% matase naturala

O "imbulinata" tare simpatica si eleganta, din matase naturala. Croiala feminina si modelul o incadreaza in randul acelor rochii retro de o frumusete aparte. Prezinta jupa pe interior. Se incheie cu nasturei. Prezinta umeri din buretel pe interior, ce pot fi dati jos daca nu va doriti ca rochia sa stea in dreptul umerilor atat de bufanta.



Marimea M, bust - 90cm, talie - 78cm, solduri libere, distanta umeri - 40cm, lungime rochie - 109cm, matase naturala, stare excelenta

Pret: 65 lei 55 lei

Rochie eleganta cu dantela

O rochie extrem de eleganta si feminina, perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Rochia este formata in partea gatului si a manecilor din dantela de poliester, in vreme ce restul rochiei este din poliester fin, care nu deranjeaza sau irita pielea. Nu prezinta jupa, dar rochia nu este transparenta. Mult mai frumoasa in realitate!

Marimea M, bust - 84cm, talie - 74-76cm, soldurile ajuns pana la 100cm, distanta umeri - 36cm, lungime maneca - 57cm, lungime rochie - 84cm, poliester cu dantela, stare excelenta

Pret: 60 lei 50 lei

Rochie "Let's dance all night", semnata S.Oliver, NOUA

O rochie tare vesela, perfecta pentru anul nou. Cu o croiala feminina si un print jucaus, sigur va atrage toate privirile. Prezinta jupa.

Marimea M, bust - 85cm, talie pe elastic - 72-76 cm intins, solduri - ajung pana la 100cm, lungime rochie - 68cm, poliester, stare: noua

Pret: 45 lei 35 lei 

Rochie violet inchis cu flori vintage

O rochie lunga, violet inchis, cu flori delicate. Se inchide cu nasturei. Materialul este moale si placut la atingere. In talie prezinta elastic si se intinde. Rochia nu este patata sau in degrade, se vad unele "pete" pe ea datorita luminii.
 Marimea M, bust - 98cm, talie pe elastic - neintins - 78cm, solduri libere, lungime maneca - 61cm, lungime rochie - 110cm, distanta umeri - 41cm, vascoza, stare excelenta

Pret: 45 lei 38 lei